هتجيبى طبق عميق وتحطى فيه مياااااه عاديه
طبق تانى فيه خل
طبق تالت فيه مرقه دجاج بطعم الفراخ
الطريقه
نحمر البطاطس عادى لحد ماتبقى ذهبىثم تخرج مباشره من الزيت على طبق الخل وتنقع فيه شويهثم تخرج من الخل على طبق الميااهثم من الميااااه على مرقه الدجاج ثم تحمر مره اخرى وتقدم لحبايبنا ربنا يحفظهم ويكفيهم من كل شررر امين يارب العالمين:يارب:
دى بقى النكهااااااااات
يلا افتكروا الجمايل دى
نكهه الطماطم\عصير طماطمايه* ملعقه ملح*ملعقه خل*ملعقه فلفل اسود=تنقع الفيها البطاطس المحمره من الزيت لمده ساعه وتحمر مره اخرى
نكهه الكاتشب\2ملعقه كبيره كاتشب*ملعقه ملح*ملعقه خل *فلفل اسود تنقع ساعه بنفس الطريقه السابقه
نكهه الشطه والليمون\عصير لمونه*ملح*فلفل*خل*شطه تنقع ساعه بنفس الطريقه
نكهه الخل\خل*ملح تنقع ساعه بنفس الطريقه
نكهه الجبنه نفس طريقه مرقه الدجاج بس نشيل المرقه ونحط جبنه مبشوره